Jídelníček

Seznam alergenů
Jídelníček od 5. do 9. prosince 2016
Jídelníček od 12. do 16. prosince 2016
Jídelníček od 3. do 6. ledna 2017
Jídelníček od 9. do 13. ledna 2017
Jídelníček od 16. do 20. ledna 2017
Jídelníček od 30. ledna do 3. února 2017
Jídelníček od 6. do 10. února 2017
Jídelníček od 13. do 17. února 2017
Jídelníček od 20. do 24. února 2017
Jídelníček od 27. února do 3. března 2017
Jídelníček od 13. do 17. března 2017
Jídelníček od 20. do 24. března 2017
Jídelníček od 27. do 31. března 2017
Jídelníček od 3. do 7. dubna 2017
Jídelníček od 10. do 12. dubna 2017.pdf
Jídelníček od 18. do 21. dubna 2017.pdf
Jídelníček od 24. do 28. dubna 2017
Jídelníček od 2. do 5. května 2017.pdf
Jídelníček od 9. do 12. května 2017
Jídelníček od 15. do 19. května 2017
Jídelníček od 29. května do 2. června 2017
Jídelníček od 5. do 9. června 2017
Jídelníček od 12. do 16. června 2017
Jídelníček od 19. do 23. června 2017

Informace pro strávníky – alergeny

Podle směrnice EU 1169/2011 a vyhlášky ČR 113/2005 Sb.o způsobu označování potravin, je povinností jídelen od 13. 12. 2014 uvádět v jídelníčku jaké alergeny jídla obsahují. Označení přítomnosti alergenu bude vyznačeno na jídelním lístku číslem označující alergen. Přehled stanovených alergenů s daným číslem je vyvěšen vedle jídelního lístku před jídelnou a na stránkách školy.
Přítomnost alergenu je přenesena z receptur a ingrediencí, které byly použity při výrobě pokrmů ve školní jídelně. Školní jídelna má pouze informační funkci. Každý strávník si přecitlivělost na daný alergen musí hlídat sám. Není možné se věnovat při výrobě jídel strávníkům s potravinovou alergií jednotlivě.
12. prosince 2014                                       
Miloslava Mandová, vedoucí školní jídelny