Dojmy účastníků LVK 2022

Máme dobrou partu na pokoji. Napadlo nám hodně sněhu před příjezdem, takže se dobře lyžuje a snowboarduje. Máme fajn sjezdovku, protože je otevřená jen pro nás. Je škoda, že není otevřeno více sjezdovek. Cesta zpátky na chatu je „supr cardio“. Každý večer máme nějakou společnou aktivitu. Těšíme se na další užité dny.
Kájuš Vančíková, Pájuš Blechová, Andruš Prüglová, Natuš Volfová, Maruš Zajíčková

Jako docela v topu. Jídlo hodně dobrý a teplý. Postele čistý a pohodlný. Pokoj docela malý, ale je tam alespoň sranda. Sjezdovka je sice malá, ale to úplně stačí. Chata je na kopečku, takže se to dá fakt super sjet až dolů ke sjezdovce. Prostě se nám tady líbí.
Matěj Krtek, Matěj Kubát, Matyáš Malán, Petr S.

Pokoj je hezký a útulný. Jsme rádi, že jsme mohli být na pokoji s kamarády. Mají hezkou vánoční ozdobu a výbavu na pokoji. Když vstaneme, je tu krásný výhled na zasněženou přírodu. Jídlo a personál je tu výborný, vše nám to chutnalo. Před chatou je moc hezká rozhledna, z které vidíme úplně na všechno. Moc se nám to tu líbí, klidně bychom si to ještě někdy zopakovali.
Václav, Honza, Radek, Dan, Ondra, Damián, Milan

Pokoj je menší, ale příjemný. Lyžování je dobré, ale je zima. Sjezdovka je lehká. Učitelé jsou příjemní a hodní. Počasí je dobré a taky hezky zasněžené. Topení funguje dobře. Spolužáci jsou fajn, když spadneš, tak pomůžou. Postele jsou pohodlné a je v nich teplo. Na lyžích jsme se naučily rychle. Jídlo je super a hodně nám chutná čaj.
Sandra, Marie Š, Nikol

Jsme rády za dobré počasí, které nám tu vyšlo. Máme i super pokoj a k tomu dobrý výhled z okna. Jsme rády za péči, kterou nám tu poskytují. Jsou tu hezké rampouchy. Jsme vděčné že, si tu můžeme užít naše poslední roky na základce s našimi spolužáky.
Marie M., Nela, Gábina, Karolína R.

První den, první procházka, dlouhá, ale dobrá. Dnešní den úterý, lyžování uteklo jak nic, protože nás to bavilo. Vaří tady moc dobře. Pokoj malý, ale útulný. Počasí nám hraje hodně do karet, díky tomu tady můžeme lyžovat.
Matyáš Chlebovský, Jan Kaas, Martin Pivoňka, Matěj Gruncl